Главная » 2016 » Лютий » 22 » Згадали полеглих, вшанували живих
10:47
Згадали полеглих, вшанували живих

Щороку п’ятнадцятого лютого Україна вшановує учасників бойових дій на території інших держав. Чи не найбільше цього дня згадують криваву війну в Афганістані, яка не оминула і кам’янчан, які віддано виконували свій військовий обов’язок.
До дня вшанування в місті було проведено заходи, під час яких згадали назавжди полеглих у боях та подякували живим за мужність, відданість та героїзм.
Дванадцятого лютого в районному центрі культури і мистецтв "Розмай”, за участі міського голови Михайла Сімашкевича, народного депутата Володимира Мельниченка, представників районної влади відбулося зібрання воїнів-афганців. 
"Назавжди страшні події залишаться в пам’яті тих, хто залишив афганську землю. Ви, як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру. Нехай же завжди у світі панує спокій та злагода. Дякуємо вам, шановні ветерани Афганістану за плідну громадську роботу, за небайдужість до майбутнього рідного міста та держави”, - звернувся до присутніх міський голова Михайло Сімашкевич.
Очільник міста та народний депутат Володимир Мельниченко вручили учасникам бойових дій в Афганістані грамоти та грошові премії.
Безпосередньо 15 лютого на території військової частини кам’янчани поклали квіти до Меморіалу випускникам військового училища, які загинули в Афганістані упродовж 1979-1989 років. Після цього відбулася хода до скверу Молодіжного, в якому знаходиться пам’ятник загиблим воїнам-інтернаціоналістам «Зруйнований храм людської душі», де провели мітинг.  Також учасники ходи поклали квіти до пам’ятника Героям АТО.
Звернулися до учасників зібрання мер міста Михайло Сімашкевич, помічник народного депутата України Світлана Старченко та голова Кам’янець-Подільської міської спілки ветеранів Афганістану Володимир Дудко.

Завершився захід покладанням квітів до пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

Категория: Новини | Просмотров: 406 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar