Главная » 2015 » Жовтень » 16 » Відзначили день захисника україни
13:46
Відзначили день захисника україни

Напередодні  Дня Захисника України, в РЦКМ "Розмай” відбулися урочистості, присвячені відважним захисникам Вітчизни та борцям за волю і незалежність нашої держави. 
Представники міської влади, родини загиблих учасників АТО, військовослужбовці, юні таланти міста, громадськість хвилиною мовчання згадала усіх полеглих за волю і державність України.
Звернувся до присутніх з нагоди свята очільник Кам’янця Михайло Сімашкевич: " Щирі слова подяки висловлюю нашим військовим, у яких пульсує гаряча козацька кров, які зберігаючи українські риси мужності та відваги, відстоюють єдність та мир нашої держави. Честь і шана Героям, які  є зразком патріотизму, військової доблесті та відданості Батьківщині. Вічна пам'ять  тим, хто вже ніколи не буде з нами”.
Дружині загиблого Кіборга Руслана Коношенко Людмилі, мер вручив ключі від двокімнатної квартири. Матері Героя його побратими привезли нагороду за оборону донецького аеропорту.
Десяти загиблим у зоні АТО кам’янчанам посмертно присвоєно звання «Почесний громадянин Кам’янця-Подільського». Нагороди та квіти отримали рідні Героїв.
Також мер вручив відзнаки міської ради «Честь і шана» пораненим учасникам антитерористичної операції.
Привітав військовослужбовців також народний депутат України Володимир Мельниченко: "Дякуємо вам за відвагу, за те, що не шкодуючи здоров’я і життя бороните мир нашої землі”. За високий професіоналізм, проявлений під час виконання військових обов’язків Володимир Володимирович вручив почесні грамоти народного депутата.
Свої таланти військовим Кам’янця присвятили юні таланти міста. Після урочистостей, депутати міськради поклали квіти до могил загиблих на сході нашої держави.

Категория: Новини | Просмотров: 425 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar