Главная » 2016 » Квітень » 25 » Кам'янець відкрив турсезон у рестро-стилі
09:40
Кам'янець відкрив турсезон у рестро-стилі

Кам’янчани виготовили найбільший сувенірний магнітик.
Щоб закликати до себе якнайбільше туристів, у Кам’янці-Подільському готові кожного року дивувати. Цього року під час відкриття туристичного сезону знову встановили рекорд. У місті виготовили сувенірний магнітик, який у 320 разів більший за звичайний.
Як зазначила експерт Національної книги рекордів України Лана Вєтрова, вперше до реєстру в категорії «Найбільші предмети» внесли магніт. Такий магнітик може придбати хіба турист-Гулівер.
«Він у 320 разів більший за звичайний. Ви тільки уявіть собі, яким має бути холодильник, щоб його повісити. Довжина магніту 2 метри, ширина – один метр 25 сантиметр», - сказала Лана Вєтрова.
Міні-копії гіганта розійдуться сувенірами в домівки туристів і щоразу новим закликом спонукатимуть їхати до Кам’янця-Подільського, бо магнітик розповідатиме про фестивальні події 2016 року.
«Вже стало традицією, що в квітні ми щорічно відкриваємо туристичний сезон. Цей сезон має свою цікавість. Вперше за останні чотири роки я бачу в нас на площі стільки людей. Це символічно є доказом, що в місті має бути ще більше туристів», - зазначив міський голова Михайло Сімашкевич.
Нагадаємо, щороку під час відкриття туристичного сезону кам’янчани чимось дивують своїх гостей. Минулого року це була солодка фортеця, у 2014 році -рекордна турка кави на 333 літри

$IMAGE2$

$IMAGE3$

$IMAGE4$

$IMAGE5$

$IMAGE6$

$IMAGE7$

$IMAGE8$

$IMAGE9$

$IMAGE10$

$IMAGE11$

$IMAGE12$

$IMAGE13$

Категория: Новини | Просмотров: 469 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar