Главная » 2019 » Жовтень » 2 » Академічний симфонічний оркестр відкриває концертний сезон!
11:30
Академічний симфонічний оркестр відкриває концертний сезон!

27 вересня о 18.00 в міському Будинку культури Академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії під керівництвом диригента Сунь Сюйн (Китай-США) та за участю солістки Юлії Ван (скрипка, Китай-Німеччина-Україна) подарує кам’янчанам перший концерт у новому сезоні.

Юлія Ван народилася 1996 року в м. Маріуполь. З шести років почала грати на скрипці. У 2007-му вступила до Київської середньої спеціалізованої музичної школи імені М.В. Лисенко (клас Людмили Овчаренко). З 14 років вчиться в Музичній консерваторії в Ганновері (Німеччина), клас професора Кшиштофа Вегжіна (Krzysztof Wegrzyn). Юлія Ван - лауреат міжнародних конкурсів в Італії, Україні, Росії, Болгарії та Молдові. Брала майстер-класи у знаменитої скрипальки Іди Гендель, а також у маестро Джона Стрітса. Юлія Ван стала стипендіатом фонду Ієгуді Менухіна "Live Music Now" в 2014 році.
Впродовж навчання часто виступала на концертах у містах України, Німеччини, Іспанії, Італії, Росії, Польщі, Франції та Голландії, в тому числі з Симфонічним оркестром Ганновера (Німеччина), Камерним оркестром Граубюнден (Швейцарія) і Академічним симфонічним оркестром Національної філармонії України під керівництвом диригента Романа Кофмана (Україна).
У програмі концерту:
Л. Колодуб - українська карпатська рапсодія, 4 част.
П.І. Чайковський - вальс з балету "Спляча красуня"
Хе Джаньхао, Чень Ган - концерт для скрипки з оркестром "Метелики"
Л.В. Бетховен - симфонія №5

Категория: Новини | Просмотров: 283 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar