Главная » 2017 » Квітень » 24 » Туристичний сезон-2017 відкрито!
13:59
Туристичний сезон-2017 відкрито!

Кам’янець-Подільський офіційно дав старт новому туристичному сезону сьогодні, 22 квітня, на площі Польський ринок.

Перед урочистим відкриттям турсезону, який цього року проходить під гаслом «Кам’янець активний, Кам’янець спортивний», на сцені біля Ратуші виступила команда акробатів міста. Перед кам’янчанами і туристами вони продемонстрували справжнє спортивне шоу.
Опісля слова вітання з початком нового сезону для мандрівників прозвучали від міського голови Михайла Сімашкевича, народного депутата Володимира Мельниченка, голови РДА Василя Сукача, керівника апарату Хмельницької ОДА Юрія Бирки і представника Європейської поліцейської асоціації в Україні Вадима Трофимчука.

У рамках офіційного відкриття тур сезону-2017 експерт Національного реєстру книги рекордів України Лана Вєтрова вручила міському голові сертифікат зафіксованого сьогодні рекорду зі стрибків на скакалці. Також подарунками і грошовими призами було нагороджено переможців і учасників перших у Кам’янці змагань з туратлону.

Свято продовжується. Попереду – концертна програма біля Ратуші і ще один день цікавих заходів, у тому числі фіксація чергового рекорду із занять йогою та проведення напівмарафону «Дві фортеці».

$IMAGE2$

$IMAGE3$

$IMAGE4$

$IMAGE5$

$IMAGE6$

$IMAGE7$

Категория: Новини | Просмотров: 423 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar