Главная » 2015 » Вересень » 16 » Спорт - запорука здоров'я
13:46
Спорт - запорука здоров'я

Кам’янець-Подільський  завжди славився своїми здобутками в спорті, в місті проживає чимало спортсменів, які мають вагомі здобутки як на всеукраїнському, так і міжнародному рівнях.
Напередодні Дня фізичної культури і спорту, в нашому місті було організовано тиждень здорового способу життя, а підсумком стало свято спорту та відзначення Дня фізичної культури та спорту на вулиці Соборній. 
Усіх, хто не мислить себе без спортивних звершень, хто звеличує Україну на Олімпійських іграх та спортивних змаганнях, і просто цінує здоровий спосіб життя, привітав міський голова Михайло Сімашкевич: "Шановні спортсмени, тренери та вся фізкультурно-спортивна громадськість міста, вітаю вас із Днем фізичної культури та спорту! Впевнений, що заняття спортом формують здорову націю, виховують мужність, жагу до перемоги та почуття патріотизму. Дякую вам за примноження високих традицій і спортивної слави рідного краю”. 
З вітальним словом від імені народного депутата Володимира Мельниченка звернулася до присутніх його помічник – Тетяна Мельниченко.
Тренери та спортсмени Кам’янця роблять нелегку справу для досягнення високих спортивних результатів, прославляючи наше місто, область та країну.   
Родзинкою цьогорічного свята стало те, що показові виступи спортсмени міста влаштували просто неба на центральній вулиці міста. Відтак пересічні перехожі мали можливість дізнатися про талановиту молодь, імена тих, хто формує спортивну сторінку Кам’янця та переглянути показові виступи.
І, можливо, для наймолодших мешканців, які випадково, або спеціально завітали на свято, цей день став початком любові до спорту та здорового способу життя.

Категория: Новини | Просмотров: 438 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar