Главная » 2015 » Грудень » 9 » Привітали з днем збройних сил україни
10:18
Привітали з днем збройних сил україни

Цьогоріч День Збройних Сил України знову відзначається в умовах готовності до наступу агресора. Та за два роки військових дій українська армія вийшла, без перебільшення, на новий рівень розвитку, показала свою спроможність боротися за мир в Україні. 
Справжній професіоналізм, патріотизм та відданість обов’язку продемонстрували військові нашого міста, які виконували та продовжують виконувати бойові завдання на сході країни.
З нагоди свята, завітали до представників Збройних Сил України, щоб подякувати їм за мужність народний депутат України Володимир Мельниченко, від імені міського голови Михайла Сімашкевича – секретар міськради Дмитро Васильянов, голова РДА Василь Сукач, ветерани військової служби.
"Сьогодні український народ зрозумів, що армія – понад усе. Ви, військовослужбовці – мужні, сильні, наші захисники. І стовідсотково можна говорити про те, що армія і народ стали єдиними, бо без підтримки суспільства, волонтерів боронити державу тією технікою, які мали на початку антитерористичної операції,  було просто неможливо. Бережіть себе, своє життя, вчіться військовій справі, але нехай не доводиться воювати”, - зазначив секретар міської ради Дмитро Васильянов.
Також Дмитро Сергійович вручив грамоти виконавчого комітету нашим захисникам та волонтерам, які допомагають Збройним Силам України.
На мужності української армії наголосив і народний обранець Володимир Мельниченко: "Коли нога агресора ступила на нашу землю, держава мала людей, які були готові її боронити, але не мала сучасного озброєння, техніки. Та попри це, військові вистояли завдяки підтримці волонтерів та народу, ви не дали ворогу пройти далі, тим самим забезпечивши мир у наших домівках. Слава Героям”.
Військовослужбовці частин А 2641, А3290  та волонтери отримали від народного депутата подяки.
Також Володимир Мельниченко, на прохання начальника Кам’янець-Подільського гарнізону Володимира Родікова, вручив двом військовим із Центру Розмінування ноутбуки.
Справжнім подарунком для Центру стали прилади дальнього бачення, які передав заступник командира батальйону спеціального  призначення Хафіз Рафієв.
Відзначив силу та розвиток української армії за останні два роки начальник Кам’янець-Подільського гарнізону Володимир Родіков: "Номінально армія існує двадцять чотири роки, але фактично – лише два. Та за цей час вона здобула бойовий досвід, на жаль, із значними втратами. Тому сьогодні ми не святкуємо, а відзначаємо День Збройних Сил, але я впевнений, що перемога – не за горами. Ми зробили чимало – зупинили ворога, почали розвиватися по-новому, здобули фахівців, які пройшли справжнє пекло війни. Бажаю всім нам миру, любові від рідних, Бога, бережіть себе”.
Своїм підлеглим Володимир Геннадійович вручив подяки та грамоти, а волонтерам, які допомагали із забезпеченням та ремонтом техніки, придбанням одягу, продуктів харчування – почесні відзнаки. Серед тих, хто отримав  нагороди – міський голова Михайло Сімашкевич та народний депутат Володимир Мельниченко.
Завершилася зустріч військовослужбовців з нагоди професійного свята, виступами талановитої молоді міста. 

Категория: Новини | Просмотров: 410 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar