Главная » 2015 » Листопад » 8 » Подвиг ветеранів не забути
18:44
Подвиг ветеранів не забути

Двадцять восьмого жовтня наша країна відзначає День визволення від фашистських загарбників. Сімдесят один рік тому наші діди-прадіди з почуттям виконаного обов’язку перед країною та своїми майбутніми поколіннями вимовляли таке бажане "Перемога”.
І хто б міг подумати, що через сім десятиліть їхні внуки знову стануть на захист рідної держави від агресора. Історія знову змусила плакати над втраченими синами матерів та одягати чорні хустини вдів.  Виховала  гірка історія і справжніх сьогоднішніх патріотів, які на прикладах самовідданості ветеранів по-мужньому та героїчно захищають свою Україну.
В День річниці визволення України від фашистських загарбників, в сесійній залі міськради подякували за подвиг тим, хто віддав своє життя і здоров’я за мир та спокій на рідній Батьківщині. 
Від імені міського голови Михайла Сімашкевича до ветеранів звернувся його заступник Дмитро Васильянов: "Ви зробили все, щоб ми бачили теплі сонячні дні, щоб могли спокійно навчатись і працювати, примножувати все нове і добре. Низький за це уклін. Війна закінчилася, але знаю, вона й досі живе у ваших серцях та пам’яті, адже втратили здоров’я, довелося пережити не одну смерть бойових побратимів. Вам важко, але знайте ми пам’ятаємо, шануємо та цінуємо ваш подвиг”.
Після слів привітань Дмитро Сергійович вручив Відзнаки Президента України - медалі "70 років визволення України від фашистських загарбників” Петру Дружбіцькому, Онисиму Жуку, Івану Задворному, Саверію Зарицькому, Віктору Костко, Івану Кошелеву, Анатолію Кустливому, Олександру Носову, Григорію Покусі, Віктору Скірко, Олександру Шеху.
Від імені народного депутата Володимира Мельниченка подякувала ветеранам за неоціненний подвиг Перемоги, його помічник Світлана Старченко.
Поділився з присутніми про події страшних сторінок історії 1941-1945 років інвалід війни I групи Іван Задворний. 
Таланти міста присвятили ветеранам пісні.

 

Категория: Новини | Просмотров: 428 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar