Главная » 2017 » Лютий » 22 » Оголошено прийом заявок на п’ятий фестиваль «Радея-Dance»
13:41
Оголошено прийом заявок на п’ятий фестиваль «Радея-Dance»

$IMAGE2$

Організаційний комітет Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва «Радея-Dance» оголошує початок прийому заявок від танцювальних колективів України для участі у фестивалі, який уже вп’яте пройде в місті Кам'янці-Подільському з 31 березня по 2 квітня.

Традиційно до участі у фестивалі запрошуються колективи народної та сучасної хореографії віком учасників від наймолодших до найстарших. Попередні роки фестиваль збирав під своїм промінням учасників із п’ятнадцяти областей України: Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької та Черкаської. І це більше, ніж половина України!
Для роботи в складі журі фестивалю-конкурсу запрошуються провідні діячі культури та мистецтв, висококваліфіковані спеціалісти в галузі народної та сучасної хореографії, керівники професійних хореографічних колективів, мистецтвознавці, фахівці у жанрі хореографії.
Окрім конкурсної програми, екскурсій визначними пам’ятками Старого Кам’янця, вечорів відпочинку, учасники фестивалю з усієї України здивують мешканців та гостей міста танцювальними батлами.
«Радея-Dance» об`єднує всіх учасників мистецтвом танцю, піднімає національний дух у нелегкий для країни час та додає впевненості, що в українського згуртованого народу велике майбутнє!

Додаткова інформація за тел. 0979268717, е-mail: radeya-dance@ukr.net

Категория: Новини | Просмотров: 415 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar