Главная » 2016 » Листопад » 10 » Мистецька еліта Кам’янця святкує професійний день
10:36
Мистецька еліта Кам’янця святкує професійний день

Урочистим концертом сьогодні, дев’ятого листопада, в Кам’янці-Подільському відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. На свято в РЦКіМ «Розмай» завітали всі, хто не уявляє свого життя без творчості та креативу.

Кам’янець-Подільський – місто, яке недарма називають культурною столицею Поділля. Десятки мистецьких колективів, сотні музикантів, танцівників і вокалістів, керівників ансамблів, працівників різноманітних закладів культури, усі, хто розвиває мистецьке середовище міста, щодня доводять: Кам’янець має таланти. І той концерт, який сьогодні пройшов в РЦКіМ «Розмай», лише підтвердив це. Зі сцени лунав професійний спів, звучали найкращі музичні постановки та хореографічні композиції.
Зі святом працівників культури вітав міський голова Михайло Сімашкевич і народний депутат Володимир Мельниченко. Вони вручили кращим митцям міста нагороди, почесні грамоти і подарунки.
- Кам’янець – осередок культурного життя, і хіба можна його уявити без вас – тих, хто щодня творить мистецтво, кого ми щоразу бачимо на святах, фестивалях, всіх урочистостях. Ви робите свято не просто в залах, де виступаєте, ви робите свято в душах людей, - промовив мер. Після чого очільник міста нагородив відзнакою «За заслуги перед міською громадою» майстриню художньої вишивки, заслуженого майстра народної творчості України Людмилу Блащук.
Цього вечора подяки звучали з уст багатьох причетних до культурної галузі міста людей. В тому числі – з уст начальника відділу культури департаменту гуманітарної політики Петра Гаврилюка. Він зазначив, що мистецтво міста не розвивалося б без когорти справжніх фахівців, котрі обрали своєю професією сферу культури, - працівників бібліотечної системи міста, майстрів декоративно-прикладного мистецтва, всіх закладів культури, громадських організацій цього напрямку, метрів культурної галузі і зокрема представників міської влади в особі мера Михайла Сімашкевича та народного депутата Володимира Мельниченка.
Завершився вечір низкою танцювальних і вокальних номерів.

$IMAGE2$

$IMAGE3$

$IMAGE4$

$IMAGE5$

$IMAGE6$

$IMAGE7$

$IMAGE8$

$IMAGE9$

$IMAGE10$

Категория: Новини | Просмотров: 427 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar