Главная » 2016 » Лютий » 22 » Кам'янець - місто закоханих
10:44
Кам'янець - місто закоханих

На День Святого Валентина у Кам’янці було по-справжньому святково та романтично. Із самого ранку містом курсували прикрашені маршрутки, в яких на закоханих чекали приємні сюрпризи: парам волонтери вручали подарунки – повітряні кульки у вигляді серця.
Справжнім фото-бумом стали облаштовані майданчики для фотографування, які розміщувалися у різних частинах міста. Дев’ять фотозон впродовж дня користувалися неабиякою популярністю, адже світлини на згадку робили всі охочі:  діти, дорослі, закохані пари та родини.
Попри те, що неодноразово напередодні  рекламувалося, що кам’янчани та гості міста зможуть безкоштовно прокататися на ретро-автомобілі та лімузині, спершу охочих майже не було. Та інформація поширилися швидко, і до вечора уже чимало закоханих скористалися безоплатною прогулянкою в елітних авто.
Ввечері на всіх чекали розваги на головній площі Старого міста, де молодь брала участь в конкурсах та вигравала цікаві призи.
Привітав кам’янчан зі святом міський голова Михайло Сімашкевич:  "Бажаю кожному відчувати себе коханим, мати завжди підтримку своєї другої половинки та бути по-справжньому щасливим. Чи не вперше ми проводимо в місті День Святого Валентина такого масштабу, чекаємо на ваші пропозиції та зауваження й обіцяємо й надалі влаштовувати свято по романтичному особливим”.
З нетерпінням чекали на оголошення результатів заздалегідь оголошеного конкурсу "Love Story”. Впевнено перемогу за найкраще відео про кохання здобуло подружжя Ірени та Степана Пухальських. Спеціальна нагорода від народного депутата Володимира Мельниченка  для них – сертифікат на номер в одному з найкращих готелів міста. 
Друге місце посіли Олена Лапчук і Дмитро Добрянський, подарунок для яких – вечеря з міським головою Михайлом Сімашкевичем. Почесне третє місце – у Сергія та Юлії Богач.
Завершився День Закоханих виступом фіналістки національного відбору Євробачення Марієтти Вейс.

Категория: Новини | Просмотров: 455 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar