Главная » 2015 » Квітень » 28 » Кам'янець крізь віки
13:59
Кам'янець крізь віки

Кам’янець-Подільський гостинно відкрив свої двері для туристів та тих, хто просто полюбляє провести тут  час, насолоджуючись дивовижними панорами.
Двадцять п’ятого квітня в місті офіційно стартував туристичний сезон-2015.
Розпочали його учасники регіонального туристичного форуму, який відбувся в рамках засідання Асоціації міст України "Поділля – земля вражень".
Під час заходу гостям із різних куточків України продемонстрували не лише принади Кам’янця, а й всього Поділля.
Ознайомилися учасники форуму із основними фестивалями, які відбуваються в місті. 
Після представлення туристичних маршрутів, відбулося власне представлення нового екотранспорту для туристів – електромобілів.
Веломани теж продемонстрували важливість на сьогодні екологічного транспорту та утвердження здорового способу життя і взяли участь у велопробізі. 
Упродовж всього дня на території  Старого міста функціонували  майданчики Трипілля, Римської імперії, Київської Русі, Середньовіччя, Українському, Речі Посполитої, Великого Князівства Литовського, Турецькому, Вірменському, сучасного Кам’янця, де можна було перейнятися духом та історією сивочолого Кам’янця.
Офіційний старт турсезону дав  міський голова Михайло Сімашкевич. Привітали кам’янчан та гостей міста, відзначивши унікальність Кам’янця голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний та народний депутат Володимир Мельниченко. 
Цього дня у Кам’янці було дві фортеці – звичайна та солодка, яку змайстрували з кексів працівники підприємства "Укриїнський кристал” (директор Володимир Юр’єв). Вісім тисяч смаколиків кам’янчани розібрали за одну годину. Частину здоби передали бійцям на схід.
Кекси – не єдине вітання, яке підготували кам’янчани нашим захисникам. 
Учасники молодіжного флешмобу вкотре  показали "Ми – за мир”.
Відтепер територію Сувенірного містечка прикрашає дерево подільських ремесел, біля якого можна загадати бажання та повісити сувенір. Першими перевірили можливість втілювати мрії в реальність голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний, міський голова Михайло Сімашкевич, народний депутат Володимир Мельниченко, представники районної влади та ініціатори проекту.

Другий день відкриття турсезону продовжився історичним і  вело-квестами  та спортивними розвагами для малечі.
 
На 1-3 травня Кам’янець знову запрошує до себе в гості на Фестиваль кави.
 
Категория: Новини | Просмотров: 515 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar