Главная » 2016 » Березень » 28 » Григорій Чапкіс обрав у Кам’янці кращий танцювальний колектив
15:49
Григорій Чапкіс обрав у Кам’янці кращий танцювальний колектив

Упродовж двох днів (26-27 березня) Кам’янець-Подільський зустрічав найкращі танцювальні колективи. У рамках  lV Всеукраїнського фестивалю-конкурсу хореографічного мистецтва "Радея-Dance” до міста приїхали колективи з шести областей України.
Журі конкурсу очолив хореограф, народний артист України, кавалер ордену Святого Станіслава, танцмейстер Віденських балів, Президент Асоціації авторських шкіл Чапкіса в Україні, Італії, Сполучених Штатах Америки, почесний професор Київського Національного університету культури і мистецтв, член Союзу хореографів України ГРИГОРІЙ ЧАПКІС.
"Мені надзвичайно приємно бути присутнім на такому фестивалі і я з великим задоволенням вітаю те, що в Кам’янці-Подільському дбають про розвиток культури, розвиток хореографії і розвиток дітей. Можливо, хтось скаже, що організовувати подібні танцювальні заходи коли в країні війна не варто, але навпаки – ми формуємо наше підростаюче покоління в правильному напрямку, ми дбаємо про його здоров’я”, - зазначив голова журі, відомий далеко за межами України Григорій Чапкіс.
Подяку Григорій Миколайович висловив і міському голові Михайлу Сімашкевичу за увагу та підтримку  таких заходів і відділу культури міської ради за пророблену нелегку роботу.
Два дні змагань, переживань конкурсантів і нарешті визначення переможців. Кубок Григорія Чапкіса отримав ансамбль "Вишиванка” зі Львова, а кубок міського голови Михайла Сімашкевича та грошову премію – ансамбль "Максі” (Кам’янець-Подільський). 
Окрім конкурсної частини, усі колективи також взяли участь у флешмобі "Україна танцює” на головній площі міста.  

$IMAGE1$

$IMAGE2$

$IMAGE3$

$IMAGE4$

$IMAGE5$

Категория: Новини | Просмотров: 509 | Добавил: Anamai | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar